Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.465 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De nominaties van de 7e editie van de Nationale Citymarketing Trofee (NCT) zijn vandaag bekend gemaakt. In de categorie tot 100.000 inwoners zijn Helmond, Kampen en Goeree-Overflakkee de genomineerde gemeenten. In de categorie boven 100.000 inwoners zijn dat Rotterdam, Den Haag en Eindhoven.
Maandag 6 juni wordt bekendgemaakt of we wéér met die jaarlijkse trofee beloond worden. Dat vindt plaats in het stadhuis van Arnhem, juryvoorzitter Alexander Rinnooy Kan reikt die dan uit. Vorig jaar wonnen we die prijs namelijk ook al. 🙂

In de reacties hieronder (zoals altijd als die er is) een update.

3 reacties:

Gezien de logo-affaire past zo’n dikke traan inderdaad goed bij Helmond Marketing.

Beantwoorden

Blijft een lachertjes al die nominaties

Beantwoorden

Juryvoorzitter Alexander Rinnooy Kan reikte enkele minuten geleden de Nationale Citymarketing Trofee uit aan de gemeente Goeree-Overflakkee. Zij kregen die prijs in de categorie tot 100.000 inwoners.
Zoals je hierboven kunt lezen en hieronder kunt zien, was Helmond 1 van de 3 kanshebbers.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *