Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.077 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Na een achtervolging zijn een Helmonder en Tilburger vannacht door de politie aangehouden. Agenten zagen rond 04.55 uur een scooter met 2 personen met hoge snelheid op de Postelse Hoeve in Tilburg rijden. Agenten wilden de scooter met die 2 controleren, maar de bestuurder trok zich niets aan van het stopteken en ging ervandoor.
De agenten begonnen daarop de achtervolging maar de scooter bleef met hoge snelheid rijden. Op de Montfortanenlaan reed de bestuurder zich klem en de 18-jarige bijrijder uit Tilburg ging er te voet vandoor. Hij werd aangehouden. De 16-jarige scooterrijder uit Helmond was ondertussen weer weggereden. Bij het Westerpark is hij gestopt en lopend verder gegaan. Een agent hield hem aan op de Hertensprong. Het duo werd voor verhoor meegenomen naar een politiebureau .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *