Buiten is het 18 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.815 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie arresteerde gisteravond een 19-jarige Helmonder omdat hij zijn ex-vriendin gestalkt en bedreigd zou hebben en haar tegen haar zin zou hebben vastgehouden.
De verdachte zou de 19-jarige vrouw uit Geldrop die dag meerdere malen telefonisch hebben lastiggevallen en bedreigd. Dat gebeurde ook toen ze ’s avonds in haar auto door Eindhoven reed. De man was haar ook blijkbaar gevolgd, want hij reed plotseling in zijn auto achter haar. Ze reed naar het politiebureau aan de Mathildelaan, parkeerde rond 23.15 uur haar auto voor het bureau, en liep naar de auto van de ex-vriend om erover te praten. Hij sleurde haar echter zijn wagen in, waar ze uit kon ontsnappen door zich te verzetten. De man reed weg en de vrouw is het politiebureau in gerend en heeft de agenten gewaarschuwd. Die zijn achter de verdachte aan gegaan en konden hem rond 23.30 uur op de Eisenhowerlaan aanhouden. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *