Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 21-jarige Helmonder werd op 1 juli door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op 11 januari 2013 aan de Schelde in Deurne. Vermoedelijk was het incident een gevolg van een uit de hand gelopen drugsdeal. Daarbij liep een 21-jarige man uit Veldhoven blijvend letsel op aan zijn gezicht. De man is na verhoor in vrijheid gesteld, maar hij is nog wel verdachte.
De politie verdenkt ook een 29-jarige man uit Deurne van betrokkenheid bij dit steekincident. Hij blijkt geen lieverdje als de verdenkingen kloppen. Begin dit jaar startte de recherche een uitgebreid onderzoek, nadat bij de politie informatie was binnengekomen dat deze 29-jarige man zich op grote schaal bezighield met de handel in drugs. De politie ging op 28 mei over tot zijn aanhouding, waarbij de politie in zijn woning onder meer stuitte op een grote hoeveelheid drugs. Uit onderzoek bleek dat deze verdachte een luxe leven leidde, terwijl hij een uitkering had. Om die reden werd ook zijn financiële situatie bij het onderzoek betrokken. Vanwege de verdenking van witwassen werd onder meer beslag gelegd op twee auto’s, een jacuzzi, elektronica en sieraden. Naast drugshandel en witwassen verdenkt de recherche de man van bedreiging, afpersing, mishandeling, vernieling en verzekeringsfraude. Zo zou hij begin 2014 een aanrijding in scene hebben gezet. Ook zou de man zich schuldig hebben gemaakt aan de handel in valse bankbiljetten. De man blijft zit vast in afwachting van het proces.
Dat alles maakte de politie vandaag bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *