Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.142 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vannacht 2 mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een gewelddadige overval kort daarvoor in Valkenswaard in een woning aan de Maastrichterweg. Het gaat om een 22-jarige man uit Helmond en een 18-jarige inwoner van Valkenswaard. Bij de overval raakte de bewoner ernstig gewond en bloedde hevig, hij is met enkele steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.
De buurman van het slachtoffer werd kort na middernacht opgeschrikt door hulpgeroep van het slachtoffer en zag 3 mannen wegrennen. De getuige belde direct het alarmnummer 112, ging naar de woning en verleende eerste hulp. De brandweer, die vrijwel aan de overkant van de overval gestationeerd is, werd opgeroepen om het slachtoffer naar de ambulance te tillen.
Gealarmeerde agenten zochten in de omgeving naar de overvallers en hielden even later het duo aan bij een bushalte. Zij gedroegen zich dusdanig verdacht dat er voldoende grond was hen te arresteren zo meldt de politiewoordvoering. Zij zijn ingesloten op het bureau voor verder verhoor. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte en onderzoekt de toedracht van de overval.
Een collega van Harrie en Pim maakte 8 foto’s en een video.

In de reacties hieronder staan updates.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *