Buiten is het 0 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

De politie heeft vannacht 2 mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een gewelddadige overval kort daarvoor in Valkenswaard in een woning aan de Maastrichterweg. Het gaat om een 22-jarige man uit Helmond en een 18-jarige inwoner van Valkenswaard. Bij de overval raakte de bewoner ernstig gewond en bloedde hevig, hij is met enkele steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.
De buurman van het slachtoffer werd kort na middernacht opgeschrikt door hulpgeroep van het slachtoffer en zag 3 mannen wegrennen. De getuige belde direct het alarmnummer 112, ging naar de woning en verleende eerste hulp. De brandweer, die vrijwel aan de overkant van de overval gestationeerd is, werd opgeroepen om het slachtoffer naar de ambulance te tillen.
Gealarmeerde agenten zochten in de omgeving naar de overvallers en hielden even later het duo aan bij een bushalte. Zij gedroegen zich dusdanig verdacht dat er voldoende grond was hen te arresteren zo meldt de politiewoordvoering. Zij zijn ingesloten op het bureau voor verder verhoor. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte en onderzoekt de toedracht van de overval.
Een collega van Harrie en Pim maakte 8 foto’s en een video.

In de reacties hieronder staan updates.

13 reacties:

Goed zo en nu levenslang

Beantwoorden

22 jaar en dan al rot

Beantwoorden
Harriet Meulendijks

Het wordt tijd dat , wanneer veroordeeld, deze mensen bekend gemaakt worden op internet en in de lokale media. Naam, toenaam,foto en huidige adres. Ook moet hun verblijfplaats altijd bijgehouden worden.
Van mij zelfs levenslang een enkelband; bij sabotage daarvan of recidive, levenslang opsluiten.
DAT is de keuze waar dit soort types voor moet komen te staan; óf ik pas me netjes aan, óf ik kan levenslang in de lik.

Beantwoorden

Update 1:
Een pas 14-jarige jongen uit Valkenswaard werd gistermiddag thuis aangehouden omdat hij vermoedelijk betrokken is geweest bij de woningoverval in zijn woonplaats. Deze derde verdachte zit nu vast, net als de 22-jarige man uit Helmond en de 18-jarige inwoner van Valkenswaard.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 4 mei 2020 om 11:49:

Dat menneke kan zich later voortaan altijd beroepen op een slechte jeugd. Want die heeft ie vanaf vandaag. #glashalfvol 🙂

Beantwoorden

Het is niet meer normaal hier straf ze gvd heel hard

Beantwoorden

En wat zeggen ze dan?dat mag je niet meer doen???? idd harder aanpakken!

Beantwoorden
Chantal van der Vorst

Had hij nog een luier aan

Beantwoorden
Harriet Meulendijks

Binnen een bepaalde cultuur zijn dit soort incidenten heel normaal.
Smerige racisten

Beantwoorden

opvoedings gesticht.

Beantwoorden
Margaret van der Leest

@Brord op maandag 4 mei 2020 om 13:52:

Wie zijn die smerige racisten? Want dat dulden we niet op de weblog!!

Beantwoorden

Update 2:

Beantwoorden

in mexico en mannilla afrika worden ze keihard gestraft zelfs met de dood als gevolg,en toch gaat dat daar gewoon door,dus harder straffen ik weet het niet,ik denk andere straffen flink laten werken en al het geld inleveren en ook daadwerkelijk in de gaten houden of hij het geld zelf verdient of weg heeft gehaald.dan slapen ze snachts wat beter hebben geen zin meer om in iets te ondernemen uitputten die kwallen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *