Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.260 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie heeft vanochtend vroeg een 22-jarige automobilist uit Zwolle aangehouden na een eenzijdig ongeval in Meppel (Drenthe). Zijn 22-jarige bijrijder uit Helmond raakte ernstig gewond. Ook de automobilist werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.
Surveillerende agenten kregen een melding dat op de Reestlaan een auto van de weg was geraakt. Het voertuig bleek zwaar beschadigd te zijn. Op een bankje zat een 22-jarige Helmonder. Hij bleek ernstig gewond. Het slachtoffer werd dan ook per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Iets verder op stond een man. Hij ging bij het zien van de agenten er vandoor. Deze 22-jarige inwoner van Zwolle werd achterhaald. Hij bleek de auto te hebben bestuurd. De man was niet in het bezit van een rijbewijs en weigerde mee te werken aan blaastest. Reden om hem aan te houden. De verdachte werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook hij was gewond geraakt. Verkeersspecialisten van de politie stellen een nader onderzoek in.

2 reacties:

Van je vrienden uit Zwolle moet je het hebben;
geen geld of gewoon te stom om een rijbewijs te halen,
maar wel geld voor drank en auto.
En dan je vriend zo in de steek laten

Beantwoorden

Had die 22 jarige Helmonder maar niet bij een Zwollenaar zonder rijbewijs en met mogelijk ‘een slok op’, in de auto moeten stappen.

0 medelijden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *