Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.517 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Bij een eenzijdige aanrijding op de N279 in Asten is gisteravond een 29-jarige man uit Helmond zwaargewond geraakt.
De automobilist belandde rond 22.20 uur na een inhaalmanoeuvre met zijn wagen in de berm, spinde tegen een vangrail en werd uit zijn voertuig geslingerd. Daarbij heeft hij rug gebroken. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.
De bestuurder is met de ambulance naar een ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De arts van de opgeroepen traumahelikopter bood het ambulancepersoneel ondersteuning tijdens de rit. Omdat er mogelijk drank in het spel was, werd bloed afgenomen om te kunnen bepalen of de man had gedronken. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. De weg tussen Asten en Ommel werd enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *