Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.743 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een Duitse man overleed zaterdagmiddag toen hij tijdens het oversteken van de N2 in Eindhoven door een auto werd geschept.
Het 77-jarige slachtoffer uit het Duitse Düsseldorf was met zijn auto op de A2 onder Eindhoven gestrand met pech. Hij had zijn auto op de vluchtstrook geparkeerd. De wegenwacht van de ANWB was inmiddels ter plaatse en met de auto van de man bezig toen hij kort na 2 uur plotseling de N2 overstak om onbekende reden. Hierbij werd de man tussen de afrit en oprit bij Eindhoven Airport geschept door een 32-jarige automobilist uit Helmond, die komende vanuit de A58, over de N2 reed. Hij kon de voetganger niet meer ontwijken. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

6 reacties:

Jemig wat erg……sterkte.

Beantwoorden

Verschrikkelijk zeg . Sterkte voor deze bestuurder en nabestaanden van het slachtoffer

Beantwoorden

Sterkte voor de bestuurder en nabestaanden….

Beantwoorden

Echt heftig heel veel sterkte voor de bestuurder en ook voor de nabestaande van het slachtoffer

Beantwoorden
Thea Van Boven Cia

Vreselijk!

Beantwoorden

Het zal je gebeuren. Sterkte voor alle betrokkenen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *