Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.466 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

De recherche hield vandaag een 36-jarige man uit Helmond aan op verdenking van betrokkenheid bij een explosie bij een woning in Deurne vorig jaar. Die explosie vond plaats rond 22.00 uur op zaterdagavond 27 augustus bij een woning aan de Zandbosweg in die gemeente. De bewoonster was thuis en zat op de bank tv te kijken.
De recherche vermoedt dat de explosie met zwaar vuurwerk is veroorzaakt bij de voordeur van de woning. Door de explosie ontstond er een groot gat in de deur en is een ruit gebarsten. Niemand raakte gewond maar de schade was fors aldus de politie.
Na het incident is er direct een onderzoek gestart en zijn camerabeelden opgevraagd. Ook is de zaak in het landelijk opsporingsprogramma Opsporing Verzocht geweest waarbij getuigen gevraagd werden zich te melden. Dat item kun je hier zien. Dat alles heeft geleid tot de aanhouding van de 36-jarige Helmonder. Hij zit sinds vanochtend vast en zal worden verhoord.

Het item is op YouTube inmiddels verwijderd,
maar hier deels nog terug te kijken

2 reacties:

😡 Alweer een Helmonder die gaat klooien in Deurne? Wat is dat toch tussen Helmond en Deurne? In Deurne kijken ze mij ook vaak wat vuil aan als ze horen dat ik uit Helmond kom.
👍 Mooi dat de politie hem met dat bewakingsbeeld heeft kunnen opsporen. Dat werkt blijkbaar dus wel.

Beantwoorden

Asjeblieft zeg wa kan jij poep praten zeg dan niks 🙄hersenloos, ondoordacht , en zwaar kinderachtig ! Wa wil je hier nou mee zegge ! Helemaal niks want slaat nergens op wa ge typt weet je hoeveel er in helmond wonen maar er nie vandaan komen en in Deurne ook en 040 en 🤔 noem maar op weet je als je niks zinnig te type hebt ga dan achter je playstation zitte en speel g.t.a en blijf met je glory vingers van da toetsenbord

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *