Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.226 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Omdat hij een steen door de voorruit van een rijdende vrachtwagen had gegooid aldus de politie, werd vanochtend een 40-jarige Helmonder gearresteerd.
De vrachtwagen reed rond 8.45 uur over de Helmondsingel in Deurne in de richting van Helmond. De 61-jarige chauffeur uit Well zag dat de verdachte, die op het fietspad naast de weg liep, een steen oppakte en tegen de voorruit gooide die daardoor sneuvelde. De chauffeur van de vrachtwagencombinatie raakte niet gewond. Hij waarschuwde de politie en gaf het signalement van de man door. Surveillerende agenten zagen de verdachte vervolgens rond 9.20 uur op de Biesheuvelweg lopen en hielden hem aan. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De chauffeur heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag.
De politie is op zoek naar getuigen en eventuele andere slachtoffers. Het is mogelijk dat er vanochtend of de afgelopen dagen nog meer auto’s zijn bekogeld. Is jou dat overkomen en heb je dit nog niet aan de politie gemeld? De politie hoort dat dan graag van je via 0900-8844.

1 reactie:

Meteen handen afkappen van dat tuig of die zelfde vrachtwagen er over geen rijden

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *