Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.704 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
391reacties

De politie hield vanmiddag rond 15.00 uur op het politiebureau in Eindhoven een 51-jarige man uit Helmond aan voor de mishandeling van een 46-jarige man zonder vast woonadres.
Rond 12.45 uur kreeg de politie een telefoontje van de Helmonder met het verhaal dat hij een gezochte man zou hebben gevonden op het terrein van GGzE-instelling De Grote Beek. Kort daarna trof de politie op het terrein een gewonde man aan. Het slachtoffer had onder meer een hoofdwond en een bloedende neus. Volgens getuigen was de dader er vandoor gegaan in een auto.
De verdachte was al enige tijd op zoek zijn naar het slachtoffer van de mishandeling en maakte daar op social media en in de media geen geheim van. De politie was ook op zoek naar de mishandelde man omdat hij de voorwaarden waaronder hij in vrijheid was gesteld zou hebben overtreden. Dit had te maken met een andere zaak, waarvoor hij later dit jaar voor de rechter moet komen. De man stond gesignaleerd, maar werd tot vandaag niet gevonden.
De Helmonder meldde zich zelf op het politiebureau, waar hij werd aangehouden voor de mishandeling. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aangehouden. De politie zoekt uit of hij zich inderdaad schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten, maar benadrukt dat verder onderzoek noodzakelijk is. Beiden mannen worden verhoord.

In de reacties staan updates.

391 reacties:

Update 17:
Mario Haazen kreeg vanochtend 4½ jaar celstraf in hoger beroep
Vandaag heeft het gerechtshof in Den Bosch de 53-jarige Mario Haazen uit Helmond veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar voor poging tot doodslag. Het hof vindt bewezen dat hij de man die hij ervan verdacht zijn dochter lastig te vallen zo hard met een schop heeft geslagen dat hij willens en wetens de kans heeft aanvaard dat de man daardoor zou komen te overlijden. Het hof oordeelt hiermee anders dan de rechtbank die hem eerder 10 maanden gevangenisstraf oplegde voor zware mishandeling met voorbedachte raad. Zie update 10 en 10½ hierboven.
Het latere slachtoffer had online contact gezocht met de destijds 14-jarige dochter van de verdachte en zich voorgedaan als jongen van 17. Ook had hij in de tuin van haar moeder bloemen en chocola voor het meisje achtergelaten. Er was hierbij wellicht sprake van grooming.
Nadat Haazen dit te weten was gekomen heeft hij er alles aan gedaan om de verblijfplaats van deze man te achterhalen. Zo heeft hij onder meer een beloning uitgeloofd, is hij op Facebook naar hem op zoek gegaan en heeft hij zijn adres opgezocht. De verdachte informeerde de politie over zijn zoektocht maar gaf op het laatste moment geen informatie over de locatie van hemzelf en de man en ging zelf over tot actie voor de politie arriveerde.
Mario Haazen heeft op 19 januari 2017 lange tijd gepost voor het huis van het latere slachtoffer. Toen deze man naar buiten kwam is hij hem gevolgd naar het terrein van de Grote Beek in Eindhoven. Daar heeft hij de man meerdere malen met kracht met een schop tegen hoofd, armen en benen geslagen, hem zwaargewond achtergelaten en is weggereden. Dit is door verschillende getuigen gezien.
Het met kracht met een schop slaan tegen een zo kwetsbaar en voor levensfuncties essentieel lichaamsdeel als het hoofd levert een aanmerkelijke kans op de dood van het slachtoffer op. Met zijn daad heeft de Helmonder die kans aanvaard en daarmee is poging tot doodslag bewezen, aldus het hof.
Er zijn wel aanwijzingen dat de verdachte tevoren van plan was het slachtoffer (zwaar) te mishandelen, maar onvoldoende bewijs dat hij het vooropgezette plan had om het slachtoffer te doden. De verdachte is volgens het hof in zijn emotie verder gegaan dan hij zich had voorgenomen. Het hof spreekt hem om die reden vrij van voorbedachte raad. Daarmee komt het hof tot een andere conclusie dan het OM, dat 6 jaar cel had geëist voor poging tot moord (zie update 16).
Bij het bepalen van de straf let het hof op de ernst van de verwondingen bij het slachtoffer, op het feit dat een daad als deze gevoelens van angst en onveiligheid in de samenleving veroorzaakt, op het strafblad van de verdachte en vooral op het feit dat hij eigenrichting pleegt; dat is in de Nederlandse rechtsorde volstrekt onacceptabel.
De volledige uitspraak van de rechter.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 12 november 2018 om 09:36:

Niet normaal meer!!😡😡😡😡

Beantwoorden

Niet normaal.. Hij zou n lintje moeten krijgen! Verrot land, vinden ze t gek dat er steeds meer gekke dingen gebeuren hier.

Beantwoorden

Dit is toch BELACHELIJK en niet te geloven.
Iedere normale vader, zou opkomen voor zijn kind, in deze situatie!!
Waar gaat dat naar toe in Nederland !?!?

Beantwoorden

Hij had hem beter kapot kunnen schoppen , krijg je met zoveel voor 😡 verrotte rechtstaat hier in Nederland

Beantwoorden

Bah bah deze man verdiend dit niet

Beantwoorden

De straf is gerechtvaardigd, hoe zeer ons gevoel ook zegt dat dat niet zo is. Je speelt geen eigen rechter. Het einde zou zoek zijn als we steeds maar denken dat mensen die crimineel gedrag vertonen een heldenstatus geven.

Beantwoorden

wat een rechtspraak hier in dit kutland als je ,je familie beschermt krijg je 4,5 jaar . een aanrander en verkrachter krijgt een werkstraf van 40 uur en is eerder buiten dan dat je aangiften gaat doen . 😡😡😡😡😡😡😡 als je je telefoon in je hand hebt in de auto krijg je 240 euro boeten (wat wel terecht is) als een inbreker je huis leeg haalt moet hij 20 uur werken en zo kan ik nog even doorgaan .

Beantwoorden

welkom in de omgekeerde wereld van onze “rechtstaat”Nederland . waar de criminelen worden beschermt

Beantwoorden

Zou een ere lintje moeten krijgen

Beantwoorden

Ongehoord!

Beantwoorden
Ingrid van Lieshout

Ze hebben hem als voorbeeld genomen dat je niet voor eigen rechter mag spelen zodat het anderen afschrikt om dat zelfde te doen.
Ik vind dat zijn straf niet hoger mag zijn dan die van de dader!
Die dader mag voor mijn part zijn rot leven lang over zijn schouder kijken.

Beantwoorden

Vies verschrikkelijk k#t land bah bah hij had hem dood moete slaan
En die viezs pedo maar hand boven het hoofd houden 😠
Mario heel veel sterkte

Beantwoorden

@jan op maandag 12 november 2018 om 10:30:

Nee nee, Mario heeft vandaag 4,5 jaar celstraf gekregen. Dat is toch een behoorlijke tijd brommen vind ik.

Beantwoorden

Hier ben ik het dus niet mee eens ….Nederland waar is ons land ….in plaats van een lintje krijgt Mario celstraf ….ik vind dit dus echt onbegrijpelijk

Beantwoorden
Jolinda van de Kerkhof

Maaaar,het moet toch niet gekker worden hier😡😡😡

Beantwoorden

Schandalig bahbah wat is het rechtsysteem toch krom hier in Nederland en dan druk ik me nog zacht uit 😤😤😤

Beantwoorden

Mooi gezegd door Mario vanochtend vroeg op zijn Facebook: “Zo , daar gaan we . Voor de uitspraak …. lieve vrienden/innen .. mochten jullie een tijd niks van mij horwn . Dan weten jullie waarom … love jullie alle ❤”

Behalve de douw van jaren in de cel, niet onbelangrijk: in die uitspraak staat ook dat Mario de pedo een bedrag moet betalen van € 3.175,00 bestaande uit € 175,00 materiële schade en € 3.000,00 immateriële schade. Dat is dik duizend euro meer dan zanger Dean Saunders vorig jaar voor Mario ophaalde.

Beantwoorden

Onbegrijpelijk hij had een lintje moeten krijgen 😤

Beantwoorden

Triest.

Beantwoorden

Te belachelijk voor woorden dit!! Hij had een lintje moeten krijgen.. zware delicten worden minder bestraft.. maar een pedo aanpakken krijg je dit voor.. ik snap dit land niet als de politie sneller had gereageerd en naar Mario had geluisterd had Mario zo nooit hoeven handelen maar de politie liet hem geen keus.. wie werd er in deze beschermd?? De pedo.. want ze pakte liever iemand op die aangaf waar de pedo was.. Mario deed zijn zoektocht in deze beter moest de politie melden waar de pedo zich bevond… en zo werd Mario de dupe van dit alles.. terwijl hij eigenlijk de held is in dit verhaal… sterkte Mario!!

Beantwoorden

Toen mijn zoon mishandeld werd, en hij een schedelbasisfractuur geschopt werd, kreeg de dader 4 weken celstraf waarvan 2 voorwaardelijk! Ze zijn hier gek bij de rechtbank!!!

Beantwoorden

Echt te gek voor woorden!!!

Beantwoorden

Belachelijk zo’n straf, de rechtbank moet zich schamen

Beantwoorden

Hoewel je geen eigen rechter mag spelen vind ik de straf veel en veel te hoog. Dat hij zijn dochter wilde beschermen is volkomen logisch en begrijpelijk, dat blijkt wel uit het overgrote deel van de reacties hier (op een paar moraalridders na) en dat had echt wel toch in strafverlichting mogen meewegen.

Hij had hem beter met een dronken kop kunnen aanrijden met de auto, dan krijg je een minder zware straf dan voor dit…

Beantwoorden

Hoe krom is dit niet normaal😡😡

Beantwoorden

Hij had een lintje moeten krijgen

Beantwoorden

schande dat iemand die zijn dochter wil beschermen voor zo’n viezerik deze straf krijgt en dat zo’n viezerik beschermd word 😡daarom blijft dit maar doorgaan met die viezerikken die worden van alle kanten beschermd Mario je mag trots opl je eigen zijn wij hadden precies hetzelfde gedaan 👍

Beantwoorden

Rechter ik had gehoopt dat u zelf een dochter heb gehad😡 schandalig dit
Deze man verdiend een goud lintje

Beantwoorden

Waanzin 😡😡😡😡

Beantwoorden
Franka van de Nobelen

Terechte straf. We leven in een beschaafd land en als iedereen maar voor eigen rechter gaat spelen dan krijgen we weer middeleeuwse toestanden.

Beantwoorden

Echt niet normaal😡

Beantwoorden

Ze zouden zich de ogen uit hun kop moeten schamen… bahbah!!!

Beantwoorden

Hij zal ze lachend uitzitten denk ik. Gedaan wat elke vader hoort te doen! Free Mario👊🏼

Beantwoorden

Hij zou een oorkonde moeten krijgen!

Beantwoorden

Echt te belachelijk voor woorden 🤬😡..wat is dit voor een rechtssysteem 😡

Beantwoorden

Te belachelijk voor woorden.

Beantwoorden

De vader 4,5 jaar…. de viespeuk 4,5 maand waarschijnlijk( of nog minder)….. hoe krom is het rechtssysteem….😔

Beantwoorden

Geen woorden voor. Tis verschrikkelijk. Je mag nog niet meer voor je eigen dochters veiligheid handelen. WAT EEN LAND.

Beantwoorden

Te gek voor woorden dit!

Beantwoorden

Diep triest…belachelijk!! En dan moet ie die gek ook nog geld geven🙄

Beantwoorden

een bezopen pool rijdt 3 mensen dood en krijgt 120 uur hij komt voor zijn kind op en krijgt dat !!!! rechtstaat ???? staat ja ,recht nee Mario en fam wens ik veel sterkte toe…. onrechtvaardig en misschien had je hem beter dood kunnen slaan ja

Beantwoorden

Je mag geen eigen rechter spelen,Neen je moet je dochter van 14 j aan laten Sander door een tbs er van 53 j
Schandalig

Beantwoorden

Hij verdiend een lintje!

Beantwoorden

Nederland wordt steeds idioter

Beantwoorden

Jullie zijn in gebreken gebleven want jullie hadden iets beters te doen zeker donuts eten en koffie drinken terwijl hij jullie hulp vroegen en jullie hem lieten stikken pluim voor Mario

Beantwoorden

Update 18:
Dochter ‘wraakvader’: ‘Het is moeilijk, hij deed het voor mij’
Gisteravond waren dochter Cherlaine, haar moeder Nathalie Janssen en advocaat Jan-Hein Kuijpers bij RTL Late Night. Zij werden geïnterviewd door Twan Huys over de 4½ jaar celstraf die Mario Haazen gisteren kreeg in hoger beroep (zie update 17). Naar de uitzending en de herhaling na middernacht keken respectievelijk 328.000 en 46.000 kijkers.
In januari 2017 was Nathalie Janssen ook al te gast bij RTL Late Night, zie de video in update 5 hierboven. Toen was Humberto Tan nog de presentator.

Of bekijk het item van gisteravond via onze Facebookpagina.

Beantwoorden

Vraagje:
Behalve dat hij dat meisje van 14 jaar online benaderde met foute bedoelingen (zwaar fout natuurlijk) en een bos bloemen neerlegde, had die pedo ook nog fysiek contact gehad met dat meisje. Aan haar gezeten of zo?

Beantwoorden

Te triest!! Die vent had hem kapot moeten slaan!! Zoveel respect voor deze man! En ik hoop oprecht dat deze tbser een zwaar ongeluk krijgt ofz

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 13 november 2018 om 10:49:

Te gek!! Ik kan er nog steeds niet bij!

Beantwoorden

Belachelijk.. dan had de politie meteen moeten komen..
Elke ouder beschermt zijn kind..

Beantwoorden
Miranda van der Steen

Hij had hem dood moeten slaan dan had hij minder straf gehad.

Beantwoorden

@Linda Verschoor op dinsdag 13 november 2018 om 11:44:

Geloof je dat nou zelf ja??? Misschien had Mario hem dan eerst een paar jaar lang dag in dag uit moet martelen, dan had hij misschien wel vrijspraak. 🙂 Beetje nadenken Linda!

Beantwoorden

Niet te geloven 😞 dieptriest het rechtssysteem hier in NL…

Beantwoorden

Wat niet iedereen weet (want wie gaat er tegenwoordig nog de uitspraak van de rechter lezen voordat hij of zij reageert) en ook heeft meegeteld bij zijn hoge straf is dat Mario Haazen
“reeds eerder onherroepelijk is veroordeeld ter zake van soortgelijke feiten als thans bewezen verklaard. Het valt het hof daarbij op dat de sinds 1996 door verdachte gepleegde geweldsmisdrijven in ernst oplopen van mishandeling tot poging tot doodslag, doch dat deze veroordelingen hem er kennelijk niet van weerhouden om zich wederom schuldig te maken aan een ernstig geweldsdelict.”

Een fijne vader die al 20 jaar losse handjes heeft.

Ik heb deze keer maar ff anoniem gereageerd, anders krijg ik over een paar jaar ook op mijn kop van Mario.

Beantwoorden

Schande dat je je eigen vlees en bloed niet mag beschermen tegen zoon verklep hij is t daglicht niet waard

Beantwoorden

@Miranda van der Steen op dinsdag 13 november 2018 om 11:41:

De politie wilde ook komen toen Mario 112 belde en ze vertelde dat hij Jack S. gevonden had, maar Mario wou niet zeggen waar hij was. Toen de politie hem terugbelde antwoordde hij niet. Daarom denkt de rechtbank (en ik) dat hij voor eigen rechter wilde spelen, en dat mag in Nederland gewoon niet.

Het had zelfs nog erger gekund, stel dat hij de verkeerde te pakken had? dan had Mario dus een onschuldige (misschien zelfs jou of mij) met een schep het hoofd ingeslagen. Om dit soort dingen te voorkomen is Mario door de rechtbank hard aangepakt zodat het een duidelijk signaal naar de samenleving is dat dit soort dingen niet getolereerd worden, en daar ben ik het mee eens.

Iedereen roept wel dat Mario een held is, maar dat is hij voor mij niet. Het is gewoon een vent met losse handjes die al meerdere keren veroordeeld is voor geweld. Deze keer zou hij er met 10 maanden redelijk licht vanaf komen, maar Mario wilde toch in hoger beroep. dat is dus niet zo goed uitgepakt voor hem. Eigen schuld, Mario heeft gegokt en verloren.

Omdat hij al meerdere veroordelingen voor geweld heeft gehad vind ik 4 1/2 jaar voor poging tot doodslag zelfs erg weinig. ik had meer iets in de richting van 8 jaar verwacht met TBS zodat zijn agressie behandeld kan worden.

(Ook van mij deze keer een anonieme reactie.)

Beantwoorden

Ik heb alleen maar respect voor jou, Mario!! Alleen maar respect!🙏🏻 en ik hoop dat je heel snel weer naar huis mag!

Beantwoorden

Helemaal mee eens. Ik snap dat mensen uit emotie roepen dat het terecht is wat hij heeft gedaan maar het kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn dat mensen zelf het recht in eigen hand nemen. Als iedereen dat doet dan wordt het een grote puinhoop. Als je er bewust voor kiest om iemand met een schop in de vernieling te slaan dan moet je ook de gevolgen van je actie aanvaarden

Beantwoorden

Hou je taai vriend..!!!! Je bent en blijft een held

Beantwoorden

He anoniem, Mario is niet zelf in hoger beroep gegaan!
Als je het dan zo goed weet doe dan je huiswerk goed

Beantwoorden

Pedofielen krijgen 1 pluim en 1 bezorgde vader draait de bak in hoe krom is dat

Beantwoorden

Een lintje had die Mario moeten krijgen! 💪

Beantwoorden

Update 19:
De door ‘wraakvader’ Mario Haazen afgetuigde Jack S. krijgt 16 maanden cel + tbs
Het gerechtshof in Den Bosch veroordeelde vandaag de 49-jarige Jack S. uit Eindhoven tot een gevangenisstraf van 16 maanden en tbs met voorwaarden. Hij is schuldig bevonden aan belaging en bedreiging van jonge meisjes en zijn ex-vriendin, ontucht en het bezit van kinderporno. De rechtbank Oost-Brabant legde in december 14 maanden gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging op.
De man plaatste in april 2016 foto’s en teksten van de 13-jarige dochter van zijn ex-vriendin op sekswebsites. Hij deed het voorkomen alsof het meisje zich aanbood voor seksuele handelingen. Ook nam hij sociale media-accounts van het meisje over. Hij deed dit omdat hij kwaad was op de moeder van het meisje omdat zij de relatie met hem had verbroken. In januari 2017 bedreigde hij zijn ex-vriendin met dreigende teksten en een foto van een meisje met een schotwond in het hoofd. Bij een ander minderjarig slachtoffer betrad de man de besloten achtertuin om daar chocolade en bloemen voor haar neer te leggen. Mario Haazen, de vader van dit meisje, is eerder door het hof veroordeeld voor eigenrichting tegen de verdachte. Mario kreeg 4½ jaar celstraf (zie update 17). Tenslotte had de verdachte kinderporno in zijn bezit.
Anders dan de rechtbank vindt het hof ontucht met een 13-jarig meisje ook bewezen en gaf een 2 maanden hogere celstraf. Om ontucht bewezen te verklaren moet er sprake zijn van zogenoemde ‘relevante interactie’. Jack S. deed zich op sociale media voor als 17-jarige jongen en overtuigde het slachtoffer er op listige wijze van naaktfoto’s van zichzelf naar hem te sturen. Ondanks dat er geen lichamelijk contact heeft plaatsgevonden, vindt het hof dat er om die reden wel gesproken kan worden van relevante interactie.
Het hof veroordeelt hem tot 16 maanden gevangenisstraf en tbs met voorwaarden. Hij verbleef al eerder in een tbs-kliniek, maar ging na de beëindiging daarvan opnieuw in de fout. Desondanks volgt het hof de aanbeveling van deskundigen om tbs met voorwaarden op te leggen. Zij stellen dat tbs met dwangverpleging zeer waarschijnlijk niet het gewenste effect heeft omdat de man moeizaam mee zal werken. Daarom legt het hof tbs op met een groot aantal voorwaarden. Hij moet zich onder andere verplicht laten opnemen en behandelen in een kliniek en het wordt hem verboden om op welke wijze dan ook contact op te nemen met de slachtoffers. De veroordeelde man moet ook een schadevergoeding van in totaal 2600 euro betalen aan de slachtoffers.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op vrijdag 5 juli 2019 om 12:15:

Maar 16 maanden….belachelijk voor woorden….

Beantwoorden

Zo krom hier.. Vinden ze het gek dat die viezerikken gewoon doorgaan. 16 maanden sjonge jonge🤦‍♀️🤦‍♀️.. En Mario 4,5 jaar terwijl die n lintje zou moeten krijgen!!!!!

Beantwoorden

16 maanden is da nog normaal! en mario 4.5 jaar om zijn dochter tegen die creep te beschermen waar moet dat heen

Beantwoorden

Niet meer normaal! Had veel en veel langer moeten krijgen die viespeuk!😡

Beantwoorden

(On)rechtsstaat ..1,5 jaar voor de dader en 4,5 jaar voor vader van het slachtoffer🤔 waar moet dat heen?🤦🏼‍♂️

Beantwoorden
Marlon Berghausen

🤔🤔🤔 Raar he dat een vader een beetje doorflipt…. Wat een rechtsysteem hebben wij toch in Nederland😡

Beantwoorden

Dader krijgt minder straf dan slachtoffer. Vraag me af wat de rechter had uitgesproken als het zijn dochter was geweest.

Beantwoorden
Mustapha Aitsaid

Mario zit al langer vast voor mishandeling….en deze rat krijgt 16maanden voor ontucht, mishandeling en kinderporno???
En dan vinden ze t raar als je voor eigen rechter gaat spelen. Bizar systeem hier.

Beantwoorden

Nou is wel erg weinig en de vader die zijn kind beschermd gaat voor jare achter de tralies hoe krom is dit

Beantwoorden
Christien Netten

Die hadden ze 16 jaar op móete sluiten,en daarna tbs met dwangverpleging, die vieze vuile pedofiel

Beantwoorden

Lees hier veel te kort, maar dan weten de meeste dus niks van het rechtssysteem TBS heeft ie ook erbij en dat kunnen ze blijven rekken dus die is echt wel jaren van de straat niet dat dat genoeg is een pedofiel moet gewoon NOOIT meer buiten komen. En die 4,5 jaar die Mario heeft gehad is ook niet volledig is 3 jaar en daarvan gaan nog 18 maanden reïntegratie dus al verlof en openkamp dus feitelijk zit hij er 18 maanden van dat is een straf van niks voor poging moord dacht ik zo, dus Mario komt er gelukkig mooi mee weg en die VIEZR GORE PEDO blijft gelukkig nog jaren binnen en onder toezicht van justitie/reclassering.

Beantwoorden

Belachelijk 😡

Beantwoorden
Sylvia Emerenciana

Wat een kromme wereld vader zit langer vast als dader,meisje levenslang een trauma en de dader over 16 mnd gaat gewoon weer verder met zijn leven
Ik snap dat vader eigen rechter speelt ook al is dat niet goed .

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op vrijdag 5 juli 2019 om 12:15:

16 maanden?? Wtfffff ziek!!!!!

Beantwoorden

Veel te weinig voor zo’n smeerlap

Beantwoorden

Dat komt koud op het dank, sterkte Mario en je familie!

Beantwoorden

tja je merkt het steeds meer het is de omgekeerde wereld voortaan

Beantwoorden

Hoop ik dattie weer snel los is geloofme buiten is meer een hel voor hem dan want als ik hem zie krijgtie er een paar en van meerder denk

Beantwoorden

16 maanden? Hopelijk komt hij de TBS niet meer uit.

Beantwoorden

Veel te weinig

Beantwoorden

Schande is het… Mario had beter iets harder kunnen slaan, dan had dat stuk tuig zijn verdiende straf gehad 😠😠😠

Beantwoorden
Germaine de Laat

Ken toch nie!! Onbegrijpelijk

Beantwoorden
Angelique van Erp

En dan hebben ze het over rechtvaardigheid 🥵

Beantwoorden

Mogen die 16 maanden een regelrechte hel worden.
Hulde voor Mario

Beantwoorden
Marcel Mastbroek

16 jaar te weinig

Beantwoorden

Die moette ze levenslang/doodstraf geven maar nee hoor hier in Nederland het “Pedo-Paradijs” 16 maanden wtf ziek land

Beantwoorden

Beste mensen. Ik zou dit niet mogen , maar ga het toch doen . Een ieder waarvan zijn/haar Kind benaderd wordt door een PEDOFIEL hoop ik dat die eigen rechter gaat spelen .. want ze worden gewoon door onze maatschappij, rechters , officieren van justitie en politie beschermd … dus onderneen zelf actie …. m.v.g. Mario Haazen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *