Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.207 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 60-jarige inwoner van Helmond is gistermiddag onwel geworden terwijl hij achter het stuur van zijn auto zat, zo liet de politie weten.
De man reed zaterdag om 16.00 uur met zijn auto op de Insulindelaan in Eindhoven. Hij reed achter een andere auto. Plotseling reed hij tegen de auto voor hem aan. Verschillende omstanders boden hulp. Toen de hulpdiensten arriveerden bleek dat de man, ondanks het feit dat het hier een lichte aanrijding betrof, zwaargewond was en hevig bloedde. De hulpdiensten hebben geprobeerd de man te reanimeren en in leven te houden maar dat mocht uiteindelijk niet baten. De man is overleden.
Omdat er onduidelijkheid bestond over de oorzaak van zijn verwonding is er een onderzoek ingesteld. Uit dat onderzoek bleek dat de man een spontane bloeding heeft gekregen waardoor hij onwel werd en tegen de auto aan reed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *