Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De Koninklijke Marechaussee hield gisteren een 65-jarige Helmonder aan op de A325 (Arnhem-Nijmegen) met een geladen vuurwapen in de auto.
In die auto zaten ook mannen uit Gemert (32) en Veghel (41). De auto werd gecontroleerd door marechaussees in het kader van een Mobiel Toezicht Veiligheid (MTV) controle. Omdat zij geen identiteitsbewijs bij zich hadden werd in de auto gekeken en werd het vuurwapen aangetroffen. Hierop zijn de 3 verdachten van overtreding van de Wet Wapens en Munitie aangehouden en overgebracht naar de brigade van de Marechaussee. Aansluitend hebben marechaussees 2 zoekingen in woningen uitgevoerd. Daarbij werden geen relevante zaken aangetroffen. De Marechaussee doet verder onderzoek vanaf de brigade in Zevenaar, de verdachten zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *