Buiten is het 15 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.403 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie kreeg gistermiddag rond 15.45 uur een melding dat er mogelijk drugs werd gedeald in Uitgeest (Noord-Holland). Een getuige had daar verdachte handelingen gezien tussen een aantal personen.
Dankzij het duidelijke signalement en kenteken van het voertuig wist de politie het voertuig 8 km verderop in Heemskerk aan de kant van de weg te zetten. Een inzittende van de auto probeerde te vluchten, maar kwam ten val waarna agenten de man direct wisten aan te houden. De 2 andere inzittenden zijn ook aangehouden. In het voertuig en bij de verdachten troffen agenten geld en diverse soorten (hard)drugs.
De aangehouden verdachten zijn een 27-jarige Helmonder, een 19-jarige Heemskerker en een 24-jarige Beverwijker. Het drietal is voor verhoor en onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *