Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.789 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De automobilist van het voertuig dat zondagmiddag betrokken was bij een eenzijdig verkeersongeval op de A50 werd in de vroege avond in het ziekenhuis buiten heterdaad door de politie aangehouden. Het gaat om een 35-jarige man uit Helmond. De auto die hij bestuurde is namelijk van diefstal afkomstig. Deze was zondagmiddag ergens tussen 13.00 – 15.50 uur weggenomen na een inbraak in een garagebedrijf aan de Industrieweg in Sint- Oedenrode. Inmiddels is hiervan aangifte gedaan.
Naast de automobilist zaten nog 2 personen in het gestolen voertuig. Het gaat om een 27-jarige vrouw uit Veghel en een 31-jarige man uit Polen zonder vaste woon- en verblijfplaats. Alle 3 raakten als gevolg van het verkeersongeval gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De aard van hun verwondingen is onbekend.
In het belang van het onderzoek werd bij de automobilist een bloedmonster afgenomen. De politie is momenteel druk bezig met het onderzoek. Het gestolen voertuig werd in beslag genomen en worden er getuigen van het ongeval gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *