Buiten is het 20 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.804 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Een 47-jarige Helmonder is gisterochtend aangehouden voor de diefstal van een portemonnee in een sportschool in die stad. Een lid van de sportschool had die ochtend 112 gebeld omdat zijn portemonnee uit zijn kledingkluisje was gestolen. Het kluisje bleek opengebroken. De beller gaf ook aan dat een vreemde man in de sportschool had rondgelopen en gaf het signalement door.
Op zijn telefoon zag de gedupeerde dat er werd gepind bij 2 winkels in de omgeving van Station Alkmaar. De politie stelde direct in die omgeving een onderzoek in en trof, in samenwerking met medewerkers van de NS, op het perron een man aan die voldeed aan het opgegeven signalement.
De Helmonder kon zich niet legitimeren. Bij fouillering werd een bankpas van het lid van de sportschool aangetroffen, waarna hij werd aangehouden. Op aanwijzing van de verdachte werd de portemonnee aangetroffen in een put. De verdachte zit nog vast zo liet de politie vanochtend weten.

4 reacties:

Heeft de dief dan ook de pincode ergens afgekeken? Of het ie contactloos betaald?

Beantwoorden

Welke helmonder gaat zover van huis daar voor
Ginne ene 🤣

Beantwoorden

Goed werk van de popo.

Beantwoorden

@Harry op donderdag 28 juli 2022 om 12:48:

Contactloos lijkt mij. Dit is precies de reden dat ik dat niet heb.
Ik ben wel benieuwd waarom zo iemand helemaal naar Alkmaar gaat om te stelen, zou hij hier in Helmond te vaak gepakt zijn? Want net als LoeLoe zegt, wie gaat voor zoiets zover van huis?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *