Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

“Met trots mag ik mijzelf het mannelijke plussize model van Nederland noemen.” Dat liet Rob Kunstt gisteren via Twitter weten nadat hij was gekozen. Deze  Helmonder met een maatje meer, voldoet aan alle criteria van het mannelijke plus-size fashionmodel. Tot die unanieme conclusie kwam de jury van Beautyfreelancer, de organisator van deze zoektocht.

Rob Kunstt
Rob Kunstt staat volledig achter het concept van mannelijk plus-size model. “Al jaren roep ik dat er meer aandacht moet komen voor het mannelijke model met een maatje meer. Want als meer dan 50% van de mannen in Nederland overgewicht heeft, waarom zie ik dan alleen maar strak afgetrainde mannelijke modellen? Het is totaal niet realistisch. Mede daarom besloot ik de gok te wagen.” Rob Kunstt is lid van de Raad van Elf van carnavalsvereniging de Keiebijters. Tot voor kort werkte hij bij Randstad, nu isj EXA-Holding (een wereldwijde speler op het gebied va nieuwe en gebruikte trucks) zijn werkgever.
Een mannelijk plus-size model ben je wanneer je maat 50 of groter hebt en meer vlees op de botten hebt dan het doorsnee model. Wij zien in dit model veel potentie en denken dat er wellicht een mooie carrière voor hem ligt’, aldus Evelien Nederhoed van Beautyfreelancer.nl. Zij is 1 van de oprichters van deze onafhankelijke online marktplaats voor freelancers die werkzaam zijn in de beauty-, health- en entertainmentindustrie. Denk hierbij aan modellen, visagisten, (stem)acteurs, promotiedames, stylisten en presentators.

3 reacties:

Maatje 50 das niets kan helft mannelijke bevolking Helmond wel meedoen, geen kunst om te winnen zonder iedereen een kans te geven, mijne Bert heeft maat 58 met pijn

Beantwoorden

Wat een goede keus! Echt een heerlijk jong, die Rob:-)!

Beantwoorden

Beste #Corrie, dan had jouwen Bert zichzelf maar op moeten geven. Is bij Editie NL op TV geweest dus heel Nederland heeft het kunnen zien en dan was jouwen Bert miskien wel het plus-size model van Nederland geworden!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *