Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.546 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 45-jarige Helmonder en een 27-jarige man zonder vast woonadres werden woensdagmiddag aangehouden op de Luxemburglaan in Eindhoven omdat ze diverse gestolen spullen in hun auto hadden liggen.
Agenten controleerden de auto van de mannen en troffen daarbij onder andere een nieuwe jas aan, waar het prijslabel nog aan hing. De mannen konden echter geen aankoopbon overleggen. Verder lagen er nog meerdere, nieuwe drogisterijartikelen in de auto, waarvan zij ook geen aankoopbon hadden. Vervolgens bleek uit eerste onderzoek dat deze artikelen en de jas waren gestolen uit winkels in het nabijgelegen winkelcentrum. In elk geval 1 van de verdachten was op bewakingsbeelden te zien. De mannen hadden tevens meerdere smartphones bij zich, waarvan 1 als gestolen stond geregistreerd. Deze was in Rotterdam door een zakkenroller weggenomen. De aangehouden verdachten zitten vast en de politie onderzoekt de herkomst van de andere telefoons.

1 reactie:

Die helmonder had tenminste een auto die andere persoon niet eens een dak boven zijn hoofd

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *