Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 110.572 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

Een 34-jarige Helmonder werd zaterdagavond rond 20.00 uur op de Neptunusweg in Eindhoven door 3 in het zwart geklede mannen mishandeld.
Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep bij de mishandeling onder andere een gebroken oogkas, een gebroken neus en gekneusde kaak op. Tijdens de mishandeling was hij in het gezelschap van een vrouw.
De Helmonder meldde zich zondag bij de politie en zij onderzoeken wat er precies is gebeurd. In de omgeving van de Neptunusweg is een buurtonderzoek gehouden.
De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben van deze mishandeling, contact op te nemen met de recherche in Eindhoven op 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *