Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.693 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie pakte vannacht rond 2.15 uur 2 mannen (28 en 27 jaar) uit Helmond en Eindhoven op na een achtervolging en vond vervolgens drugs en wapens.
Surveillerende agenten wilden even daarvoor een scooter met daarop het tweetal controleren op de Bennekelstraat in Eindhoven. De Eindhovense bestuurder van de scooter trok zich echter niets aan van het stopteken van de politie en ging ervandoor. De agenten begonnen daarop een achtervolging die eindigde op de Bayeuxlaan, waar de scooter onderuit ging op het besneeuwde gras.
De bijrijder uit Helmond bleek in het bezit van enkele gripzakjes met harddrugs. Bij de Eindhovenaar werd een vuurwapen met enkele patronen aangetroffen. Daarnaast was hij niet in het bezit van een rijbewijs en had hij teveel gedronken. In zijn woning vonden agenten later nog meer munitie en een stroomstootwapen.

1 reactie:

Lekker ver weg stoppen, zonder pardon!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *