Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.108 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vanochtend werd een 30-jarige man uit Helmond aangehouden omdat hij politiemensen te lijf was gegaan. De man had hennepplanten in zijn achtertuin.
De politie nam poolshoogte bij het huis van de verdachte in de wijk Mierlo-Hout omdat uit informatie bleek dat er mogelijk hennep zou worden gekweekt. Agenten zagen dat in de achtertuin van de woning hennepplanten stonden. Dat bleken er later 19 te zijn. Zij spraken de bewoner aan, die op dat moment ook in de achtertuin stond. Hij liep echter naar binnen en kwam snel terug met een honkbalknuppel in zijn handen. Daarmee bedreigde hij de betreffende agenten. Toen ze de tuin betraden kwam de man met geheven knuppel op hen af, waardoor ze zich genoodzaakt voelden pepperspray te gebruiken.
De man liep hierop zijn huis in, maar sloeg eerst nog wat om zich heen en gooide een flinke plank richting de politieagenten. Zij moesten opzij springen om niet te worden geraakt. De man vluchtte vervolgens via de voorzijde zijn huis uit. Hij bleek zich in de tuin van een naburige woning te hebben verstopt, maar werd gevonden. Hij staakte direct zijn verzet en ging rustig mee naar het bureau. Hij zit vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *