Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.407 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politiezone van het Belgische Maasland arresteerde dinsdagavond een 47-jarige Helmonder in Dilsen, een dorp vlakbij de grens met Limburg. Hij reed daar in een gestolen bestelwagen en had een verboden wapen bij zich.
De berichtgeving van de Belgische flikken:

Interceptie door politiepatrouille van zwarte VW Transporter met duplicaat nummerplaten. K.A. (47j) uit Helmond (NL) heeft geen documenten bij. Het voertuig blijkt gestolen in Mei te Groesbeek (NL). Hij is in het bezit van een vouwmes.

De Helmonder is vervolgens door de politie verhoord en de bestelwagen werd voor verder onderzoek in beslag genomen.
Of de wellicht goed bedoelende stadsgenoot het Helmond-plaatsnaambordje bij zich had vanwege Helmondial wordt niet vermeld. 😉 Dat nieuwste kunstproject van stadskunstenaar Rocco Verdult “Ik ga op vakantie en neem mee… Helmond!” kreeg inmiddels de aandacht van de LINDA.

1 reactie:

Jammer dat er geen bordjes meer zijn aangezien ik volgende week naar Londen ga. Zou heel mooi geweest zijn bij de big ben of op notting hill

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *