Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.013 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Agenten hielden vanochtend rond 9.00 uur in Helmond een 46-jarige Helmonder aan op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin.
De 46-jarige ex-vriendin uit Mierlo zou maandagavond 28 juli tussen 19.30 en 20.15 uur zijn mishandeld door de verdachte. De vrouw arriveerde in haar auto op een parkeerplaats aan de Arkweg in Mierlo waar de man de deur van haar auto opengetrokken zou hebben en haar tegen het hoofd zou hebben geslagen. Hij zit vast voor verder onderzoek.

8 reacties:

Het is wat met die 46 jarige.

Beantwoorden

raar…
aan de arkweg geldt een parkeerverbod. de parkeerplaatsen die daar zijn zijn particulier bezit. van de manege, van de brug en van de schut.

Beantwoorden

wat is hier raar aan,de vrouw arriveerde daar ,er staat verder toch niks van parkeren of zoiets,mischien moest ze wel iemand ophalen

Beantwoorden

Zoals zo vaak het geval is zal ze het zelf wel uitgelokt hebben.

Beantwoorden

Inderdaad Jopie, schijtwijven.

Beantwoorden

deze jonge dame wilde daar gaan sporten en haar 1.90m lange waardeloze vent heeft haar daar staan opwachten ,en deze dame met haar kinderen worden al langere tijd geterroriseerd door haar ex die het zelf zover verknald heeft,waardeloos om je ex en je eigen kinderen te terroriseren,die houden hier trauma’s aan over.

Beantwoorden

Jongedame van 46?

Beantwoorden

vrouwonvriendelijke reacties, nou ja, laat maar zitten. Dombo’s!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *