Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.011 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht rond 3.40 uur een 21-jarige man uit Helmond en een 26-jarige man uit Venray aan op de A73 ter hoogte van Vierlingsbeek.
Het tweetal viel surveillerende agenten op toen zij met hoge snelheid en slingerend over de snelweg reden. Toen de agenten hen wilden controleren en een stopteken gaven, ging het duo er met hoge snelheid vandoor. Daarop ontstond een korte achtervolging over de snelweg waarna het tweetal alsnog gehoor gaf aan het stopteken. Bij de controle trof de politie vervolgens een kleine hoeveelheid softdrugs en enkele zakjes met harddrugs aan. Deze zijn in beslag genomen en beide mannen zijn aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *