Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 85.628 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie heeft vanochtend een 30-jarige man uit Helmond aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een woningoverval die plaatsvond op 14 mei 2017 aan de Emily Brontësingel in Arnhem. Dankzij een DNA-hit kwam de recherche hem op het spoor.
De bewoners schrokken die bewuste nacht wakker toe drie mannen de woning binnen drongen. Zij dreigden met een vuurwapen, mishandelde de mannelijke bewoner en wilden geld zien. Toen het slachtoffer kans zag de woning uit te vluchten, kozen de overvallers eieren voor hun geld. Ze zijn gevlucht in een donkerkleurige stationwagen.
Direct na de overval is de politie een onderzoek gestart. Tijdens sporenonderzoek hebben forensisch rechercheurs een DNA-spoor aangetroffen dat vervolgens is opgenomen in de DNA-databank. Dit heeft uiteindelijk tot een hit geleid.
Met deze aanhouding is het onderzoek nog niet afgerond; er waren nog zeker 2 personen bij de overval betrokken. Het onderzoek wordt voortgezet en de recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

2 reacties:

Mooi niet meer loslaten rot lui ga werken voor je centen

Beantwoorden

geweldig dat DNA
zo moeten ze er nog veel meer pakke
verplicht DNA afstaan

Beantwoorden
Monique Ardesch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *