Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.647 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanmiddag en vanavond heeft de politie met behulp van militairen 6 mannen in Oss aangehouden in verband met softdrugs en witwaspraktijken.
1 Van hen is een 33-jarige Helmonder, de andere mannen komen uit Oss (25, 33 en 58) en Den Bosch (21 en 43). Het onderzoek dat al een paar maanden loopt is nog in volle gang. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.
De politie ging met steun van militairen een loods aan de Dommelstraat binnen en een vrijstaande woning aan de Maaskade in Oss. De militairen doorzochten met detectoren de tuin van de woning. Of er spullen in beslag zijn genomen kon de politiewoordvoerder nog niet bekendmaken.

2 reacties:

Het leger inzetten tegen de eigen bevolking. Dit is een uiterst enge situatie!
Het leger is opgericht zodat militairen een aanvallend leger kunnen aanvallen. Het leger inzetten tegen de eigen bevolking is fout.

Balkenende heeft de inzet van het leger als opgerekt naar dat Nederland zonder oorlogsdreiging of aangevallen wordt andere soevereine landen kan aanvallen. Maar dat zal wel iets met het christendom te maken hebben gehad……

Beantwoorden

Ingezet tegen “eigen volk”???
Dat is geen eigen volk, dat zijn criminelen, die behoren niet tot “het volk”.
“Het volk” is namelijk de samenleving en daar vallen dit soort lui helemaal niet onder.
Het leger wordt ingezet tegen binnenlandse criminelen, dat had je moeten typen.
Voor mij part zetten ze zwaar geschut in tegen dit soort lui, scheelt veel geld, dus dan brengt het leger uiteindelijk een keer geld op en zijn ze ook nuttig voor de samenleving, “het eigen volk”, in plaats voor Afghanen, Afrikanen, Syriërs, enz. enz.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *