Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.011 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht rond 4.00 uur 3 mannen aan in Drunen. Het gaat om een 30-jarige man uit Helmond, een 31-jarige man uit Someren en een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Surveillerende agenten zagen daar in de gemeente Heusden vannacht een bestelbusje rijden. Zij wilden de 3 inzittenden controleren en gaven daarom een stopteken. Toen de agenten bij het busje stonden roken ze direct een sterke henneplucht. Daarop werd de laadklep geopend en zagen de agenten enkele plastic zakken liggen. Bij nadere inspectie bleken hier hennepplanten in te zitten. Het drietal werd daarop aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. De hennep is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *