Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.409 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Bij een zogeheten Polenhotel aan de I.B.C-Weg in Best is vannacht rond de klok van 4 uur een man neergestoken. Het slachtoffer ligt in een ziekenhuis gebracht maar is aanspreekbaar.
Voordat er werd gestoken werden er in het hotel vernielingen gepleegd, de mogelijke aanleiding van de steekpartij. Voor de vernielingen werd een 38-jarige Helmonder aangehouden. De verdachte van de steekpartij is nog spoorloos, zo meldt de politie vanochtend.
Een collega van Harrie Fotografie en Pim Verkoelen maakte foto’s en een video.

In een reactie hieronder staat een update.

4 reacties:

Update:
Pool uit Helmond aangehouden voor steekpartij in hotel in Best
In het onderzoek naar een steekpartij in een hotel aan de I.B.C.-Weg in Best heeft de politie 2 arrestaties verricht. Zaterdagochtend rond 3.30 uur kwam een Poolse man het hotel binnengelopen. Uit het niets begon hij alles kort en klein te schoppen en te slaan. Het was slechts het begin van veel geweld.
Terwijl de man bezig was met het vernielen van spullen uit het hotel pakte een gast zijn telefoon en begon de agressieve Pool te filmen. Die was daar kennelijk niet van gediend. Hij pakte een mes uit de keuken, stak de filmer en ging ervandoor. Het mes bleef achter. Terwijl het slachtoffer, een 32-jarige Pool, naar het ziekenhuis werd gebracht, ging de recherche op zoek naar de dader.
Enkele uren later was er bij een soortgelijk hotel aan De Stad in Oirschot een zelfde soort incident. Een man stapte ook daar het hotel binnen om vervolgens vernielingen aan te richten. Dankzij camerabeelden wist de politie gauw wie de verdachte was. Het bleek dezelfde man te zijn als die Best tekeer was gegaan. De 38-jarige Pool uit Helmond werd daarop aangehouden.
Tijdens het analyseren van videobeelden uit het hotel in Best zag de recherche dat er een man in beeld kwam gelopen die in het bezit was van iets dat sterk op een vuurwapen leek. Op basis van deze beelden werd ook deze man opgepakt in het hotel, een 24-jarige Pool. Een vuurwapen werd bij een doorzoeking niet gevonden. De man zit vast en wordt verhoord.
Met het slachtoffer gaat het inmiddels beter. Hij is na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis gestuurd. Ook de verdachte van het steekincident zit nog vast. Waarom de man zo agressief was is niet duidelijk. Mogelijk heeft het gebruik van alcohol daarbij een rol gespeeld.

Beantwoorden

ach taak strafje die maggen dit allemaal doen

Beantwoorden

hup ophoepelen terug naar polen sturen dat hij daar maar gaat vechten maar niet in nederland schandalig

Beantwoorden

Het gaat hier om een Polenhotel. Zoiets komt binnenkort ook in de Baroniehof op de Rijpelberg

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *