Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.328 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een oplettende buurtbewoner heeft de politie in de nacht van zondag op maandag op het spoor gezet van die 3 vermoedelijke auto-inbrekers. Agenten hielden een 26-jarige Helmonder en 2 mannen uit Arnhem (21 en 25 jaar) aan.
De mannen hielden zich verdacht op tussen auto’s aan de Velduil in Mierlo, waarbij ze aan autoportieren voelden. Agenten controleerden de auto waarin het drietal was weggereden. De mannen hadden een weinig geloofwaardige verklaring voor hun aanwezigheid in die buurt. In de auto werd inbrekersgereedschap en een navigatiesysteem aangetroffen. Dit navigatiesysteem bleek eind april in Boxmeer te zijn gestolen. De mannen zitten vast en de politie onderzoekt wat ze mogelijk nog op hun kerfstok hebben. De aangetroffen spullen zijn in beslag genomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *