Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.409 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

Een 23-jarige inwoner uit Helmond is dinsdag 8 juni door de politie gearresteerd voor zijn betrokkenheid vorig jaar bij een WhatsApp-fraude bij een vrouw in Vogelwaarde een dorp in de provincie Zeeland.
In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ werd vorig jaar op dinsdag 13 oktober aandacht besteed aan een oplichting in juni 2020 van de 60-jarige vrouw. Ook werd een opsporingsbericht met een foto van de man gepubliceerd.
Het slachtoffer kreeg een WhatsApp-bericht van iemand die zich voordeed als haar volwassen zoon. Het slachtoffer maakte 750 euro over en nog diezelfde avond werd het bedrag opgenomen bij een geldautomaat in Eindhoven.
De politie kreeg diverse tips, waarin meerdere namen werden genoemd. Het onderzoek leidde uiteindelijk naar een 23-jarige man uit Helmond. Hij is dinsdag 8 juni door de politie gearresteerd. De man is over de WhatsApp-fraude verhoord. Het onderzoek wordt voortgezet.

15 reacties:

Ah, dat is gisteren nog bij ons moeder geprobeerd, zelfde truc. Het geld moest naar een Duitse rekening en dat lukte moeder niet (gelukkig), hij/zij vroeg om ruim 2000 euro. Meteen aangifte gedaan, smerige natnek. Meteen gezegd tegen ons moeder als je iets krijgt van Hoi moeder ik heb een nieuw nummer, blokkade! meteen!

Beantwoorden

Ik heb gelukkig geen moeder (meer) en ook geen smartphone

Beantwoorden

@Marcel op maandag 21 juni 2021 om 13:49:

Ik vind het ZOOO laf om vooral ouderen zo op te lichten, ga verdomme werken voor je geld en blijf van iemand anders zijn geld en spullen af.
Kan hier zo pis woest om worden.
En dan wordt zo’n knakker opgepakt en dan, foei gesprekje?

Beantwoorden

De YouTube-filmpjes van de uitzending van Opsporing Verzocht over onze ‘vriend’ uit Helmond.

Beantwoorden

@John op maandag 21 juni 2021 om 14:38:

Ach ja, natuurlijk…..

Beantwoorden

Denk niet wit,
Denk niet zwart,
Denk niet zwart-wit…..

Beantwoorden

@Bernie op maandag 21 juni 2021 om 14:00:

hoe kun je zoiets verzinnen–ik heb gelukkig geen moeder meer–wat een uitspraak zeg.

Beantwoorden

Inderdaad Willempje helaas leeft mijn moeder niet meer had anders geklonken en niet alleen oudere mensen hoor overkomt dit bij mij ook de 3de x via WhatsApp,de laatste keer zei ik hoe hoe ken dat nou heb geen kinderen nooit meer iets gehoord pfff

Beantwoorden

@Bernie ; Het was voor de mensheid misschien beter geweest als de toevoeging (MEER) realiteit was geweest. Had ons nl. verlost van zo”n stompzinnige opmerking want zonder moeder was je nooit geproduceerd geweest en had ik deze reactie op je Lowlife berichtje niet hoeven te plaatsen.

Beantwoorden

@Erwin op dinsdag 22 juni 2021 om 17:40:

Misschien heeft Bernie gewoon een (hele) slechte moeder gehad, dat kan toch?
Het is niet in elk gezin top.

Beantwoorden

Aan allen; lezen is kennelijk ook een vak apart.
Voor de goede orde, ik heb een hele lieve en zorgzame moeder gehad, maar ze is helaas al enkele jaren overleden na elf jaar weduwe te zijn geweest.
Nu terug naar de leesoefening:
Ik heb geen moeder (meer); dus kan men haar ook NIET MEER oplichten!
Duidelijk?

Beantwoorden

@Bernie op woensdag 23 juni 2021 om 12:51:

leesoefening of schrijfoefening je vergeet het woordje gelukkig—-gelukkig geen moeder meer— Duidelijk!

Beantwoorden

@Bernie op woensdag 23 juni 2021 om 12:51:

Ik zal je helpen,Spijtig genoeg heb ik geen moeder en gelukkig dat ze dit bespaart is gebleven.

Beantwoorden

@willempie op woensdag 23 juni 2021 om 15:03:

ik doe het nog een keer ik maak ook een foutje,Spijtig genoeg heb ik geen moeder meer en gelukkig dat ze dit bespaart is gebleven,maar goed we weten waar het om gaat.

Beantwoorden

Is t nieuws op in Helmond?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *