Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.704 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield gistermiddag in Eindhoven een man uit Helmond aan na een overvalpoging op een Eindhovens cafetaria.
Een medewerkster van een cafetaria aan de Urkhovenseweg in het oosten van Eindhoven zag dinsdagmiddag 10 februari rond 14.30 uur een bekende van haar binnenkomen. Plotseling zou de man onder bedreiging van een mes geld hebben geëist. De vrouw weigerde geld te geven waarop ze zou zijn geslagen en de man de kassa door de zaak gooide. Uiteindelijk zag de vrouw kans om de man weg te jagen. Buiten zou hij de ruit van haar auto hebben vernield. Gewaarschuwde agenten gingen op zoek naar de verdachte en troffen deze op de Kaartmakersring in Eindhoven aan. De 31-jarige verdachte Helmonder werd rond 14.40 uur aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *