Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.466 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een man uit Helmond is vannacht slachtoffer geworden van een straatroof in de Antwerpenstraat in Breda. De politie is een onderzoek gestart.
Op het moment dat het slachtoffer langs een groep jongens liep, bekroop hem een onveilig gevoel omdat ze erg indringend naar hem keken. Hij liep door en besloot zich te verstoppen. Hij zag dat de jongens in de straat heen en weer renden vermoedelijk op zoek naar hem. 2 Jongens vonden hem waarvan er 1 een mes in zijn hand had. Ze vroegen wat hij bij zich had. Hij gaf zijn rugzak af met persoonlijke spullen. De 2 jongens renden weg. Direct daarna werd hij door nog een jongen van de groep aangesproken met de vraag wat hij bij zich had. Toen bleek dat zijn rugtas al geroofd was, liep deze ook weg.
Het slachtoffer belde de politie. Die heeft de omgeving afgezocht naar 2 mannen met het volgende signalement. Plusminus 18 jaar waarvan en er eentje 1,70 m lang was. Hij had een licht getinte huidskleur, een tenger postuur en was gekleed in een zwarte broek, zwarte jas en hij had een zwarte pet op. De andere verdachte was 1,75 m lang en had een normaal postuur, donkerbruin opgeschoren haar. Hij had grijze bovenkleding aan en een zwarte broek. De mannen zijn niet meer gevonden.
Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden door de politie dringend verzocht dit te melden op 0900 – 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *