Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.209 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

sc Heerenveen heeft Jurgen Streppel voor 2 seizoenen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Vanaf komend seizoen volgt deze in Dierdonk woonachtige Helmonder Foppe de Haan op. Dat maakte zijn nieuwe club vanmiddag bekend.
Jurgen Streppel speelde van 1990 tot 2005 betaald voetbal bij achtereenvolgens Helmond Sport, RKC Waalwijk, Telstar en wederom Helmond Sport.
Na zijn actieve voetbalcarrière werd Streppel in 2008 trainer op de Braak. In de zomer van 2011 verruilde hij Helmond Sport voor Willem II. In zijn eerste seizoen in Tilburg bracht hij die ploeg direct terug naar de Eredivisie. Vorig seizoen eindigde Willem II op een keurige 9e plaats in de Eredivisie.
Manager voetbalzaken Hans Vonk is natuurlijk blij met de komst van de 46-jarige Helmonder Streppel. “We willen aantrekkelijk voetbal spelen in een vol Abe Lenstra stadion, met een duidelijke voetbalvisie en passend binnen onze financiële mogelijkheden. Jurgen is een trainer die daar in onze optiek prima bij past. Hij heeft ruimschoots ervaring als trainer in het betaald voetbal, heeft aanvallend en attractief voetbal hoog in het vaandel staan en maakt graag jonge spelers beter. Iets waar sc Heerenveen al jaren bekend om staat en waar Jurgen graag aan wil meewerken.’’ De officiële presentatie in het Abe Lenstra stadion vindt in een later stadium plaats.

2 reacties:

Dat wordt verhuizen, succes en tot OOit!

Beantwoorden

Gefeliciteerd, heel veel succes.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *