Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.261 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag, kort na middernacht, een 34-jarige Helmonder aan in Eindhoven op de Geldropseweg, ter hoogte van de kruising met de Tongelresestraat. Even daarvoor was een man door omstanders overmeesterd. Volgens enkele getuigen zou deze man met ontbloot bovenlijf al schreeuwend over de Geldropseweg op en neer hebben gerend.
Hierbij reageerde hij nogal agressief naar voorbijgangers. Een passant, een 55-jarige man (verdere gegevens ontbreken), zou door de agressieve man een trap/duw in de rug hebben gekregen waardoor de passant met zijn hoofd op het trottoir viel. Het slachtoffer liep daardoor een bloedend gelaat op en werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De agressieve man is ingesloten voor verder onderzoek. De politie is nog bezig met het horen van getuigen en het slachtoffer moet nog aangifte doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *