Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.078 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

In het onderzoek naar een overval, die op 6 mei plaatsvond op een woning aan de Broekelingstraat in Aarle-Rixtel, hield de politie dinsdagmiddag rond 16.30 uur een 25-jarige man uit Helmond aan voor mogelijke betrokkenheid. Bij de overval werd niets werd buitgemaakt.
Rond 21.45 uur belde een licht getinte man tussen de 20 en 25 jaar aan bij de woning aan. De bewoonster werd bij het openen van de deur direct bedreigd met iets dat op een vuurwapen leek. De man eiste geld, maar ging er bij het schreeuwen van zijn slachtoffer te voet vandoor.
In het onderzoek stelde de politie sporen veilig, die gelinkt werden aan de nu aangehouden verdachte. De man zit vast voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *