Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.119 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Op dinsdag 24 juli is in Helmond een 24-jarige man aangehouden die verdacht wordt van het seksueel uitbuiten van een 16-jarig meisje uit Breda. Hij is werd in verzekering gesteld ter zake mensenhandel. Vandaag is hij door de rechter-commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld.
De politie in Breda heeft een onderzoek ingesteld naar een 24-jarige man uit Helmond. Hij zou een 16-jarig meisje uit Breda als prostituee hebben laten werken in de periode van februari tot en met mei 2016. Hij zou klanten hebben geworvenĀ door seksadvertenties te plaatsen. Hij bracht haar vervolgens naar de klanten op woonadressen of in hotels. Naar deze klanten wordt ook een onderzoek ingesteld. De woning van de verdachte is doorzocht. Er werden enkele telefoons, een tablet en een laptop alsmede een geldbedrag aangetroffen en in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *