Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.610 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 60-jarige Helmonder moet komende woensdag voor de rechter in Roermond verschijnen vanwege een dodelijk verkeersongeval in Wellerlooi. In dit kerkdorp in de gemeente Bergen in Noord-Limburg kwam op 7 mei 2013 een 55-jarige vrouw uit het Belgische Olen om het leven.
De Belgische wandelde ‘s middags met haar familie over een weg in een bosrijke omgeving in het buitengebied, toen een busje met aanhangwagen de groep passeerde. Op de aanhangwagen lag ijzer dat over de rand van de aanhangwagen uitstak. Op het moment dat de combinatie de groep wandelaars passeerde werden de vrouw en nog 2 personen uit de groep geraakt door de uitstekende delen. De vrouw raakte hierbij zodanig gewond dat zij ter plaatse is overleden.
De andere 2 slachtoffers raakten ook gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het busje werd aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *