Buiten is het 7 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 109.655 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

Een 34-jarige Helmonder is vandaag vrijgesproken van ontucht met een 15-jarig meisje in Emmen. Zij zou in 2019 op een festival door de man seksueel zijn misbruikt.
De officier van justitie eiste 2 weken geleden 18 maanden celstraf. Hoewel de Helmonder ontkende, was er volgens de aanklager voldoende bewijs voor een veroordeling.
De zaak kwam aan het licht door de moeder van het meisje. Nadat zij het verhaal van haar dochter hoorde, deed ze aangifte. De man en het meisje ontmoetten elkaar in juni 2019 nadat ze contact hadden gekregen via TikTok. Hij ontlokte het meisje van 15 een blootfoto en stuurde er zelf ook eentje. Daarna stuurde de man aan op een ontmoeting. Het meisje stemde toe. Ze spraken af op een festival in Emmen en hadden daarna seks op een wc van een restaurant in het centrum van die stad, vertelde ze de politie. Het was haar eerste keer. Ze deed het vrijwillig, omdat ze hoopte dat de man van haar hield. 
Hij kan zich daar niets van herinneren en hij kent het meisje ook niet, zei hij 2 weken geleden tegen de rechter. Via het telefoonnummer kwamen de agenten uit bij de man uit Helmond. Die wilde de gegevens uit zijn telefoon in eerste instantie niet prijs geven. “Er staat een foto op van vriendin van mij die ik niet openbaar mag maken”, zei hij als reden hiervoor.
Volgens de officier van justitie werd de verklaring de 15-jarige ondersteund met app-berichten. De rechter was het daar niet mee eens want uit deze berichtgeving kon niet worden opgemaakt dat er sprake was van seksueel misbruik. Daardoor bleef alleen de aangifte over, onvoldoende voor een veroordeling vond de rechter.

2 reacties:

Komt goed weg , als het waar was geweest. Goeie les voor menig persoon.
Let nou op met dit soort geintjes !

Beantwoorden

wat een smeerpijp, misbruik kan niet bewezen worden dus het zal wel op vrijwillige basis izijn gebeurt? Dan spoor je nog steeds niet en ben je een enorme smeerpijp. Hakkie takkie weg zakkie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *