Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.216 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 41-jarige bestuurder uit Helmond en een 63-jarige bestuurder uit Nijmegen zijn vanochtend om ongeveer 5.50 uur zwaargewond geraakt. Dit gebeurde bij een frontale botsing op de Drutenseweg (N845) in Wijchen (provincie Gelderland). Beide chauffeurs zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Hulpdiensten sloegen groot alarm en gingen met een groot aantal eenheden ter plaatse. De 2 gealarmeerde traumahelikopters hoefden uiteindelijk niet ingezet te worden.
Het ongeval ontstond nadat 1 van de voertuigen over een doorgetrokken streep inhaalde en vervolgens frontaal op een tegenligger klapte. De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Beide auto’s raakten ten gevolge van het ongeval total loss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *