Buiten is het 13 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.068 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Twee tonnen gevuld met hennep, die vondst deed de politie vannacht in Ede na een melding van een verdachte situatie. Twee Helmonders van 22 en 61 jaar zitten vast omdat ze de tonnen in hun auto hadden staan.
Bewoners van de Edese wijk Rietkampen kregen argwaan nadat ze twee mannen omstreeks 01.15 uur uit hun auto zagen stappen en de wijk in liepen. En terecht, zo bleek later. Nadat de politie was gewaarschuwd was het duo weer terug gekomen en weggereden richting A12. Daar zagen agenten ze rijden. Bij de afrit naar Oosterbeek werd de auto aan de kant gezet en troffen agenten de tonnen aan. De beide inzittenden verklaarden de tonnen te hebben ‘gevonden’ en ‘zonde om weg te gooien’. Het duo zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

1 reactie:

ja hahaha, dat is een goeie!
Zonde om weg te gooien, ja dat begrijpt iedere mongool.
Zou de politie hier nou weer in trappen whaaaaaaa

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *