Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een spookrijder veroorzaakte gisterochtend in Frankrijk een zwaar ongeluk waarbij 4 auto’s betrokken waren. De 40-jarige spookrijder kwam daarbij om het leven en er vielen tenminste 7 gewonden.
Onder de gewonden bevinden zich de leden van een Helmonds gezin. Van de 4 gezinsleden zijn er 3 ernstig gewond, zij zijn echter allen buiten levensgevaar. De vader heeft meerdere gebroken ribben. Het jongste kind heeft meerdere beenbreuken en het oudste kind heeft interne bloedingen. Zij liggen alle 3 in een Frans ziekenhuis. De moeder heeft lichtere verwondingen.
Het gezin was op weg naar hun vakantieadres toen het ongeluk plaatsvond op de autosnelweg ten noorden van Nancy (Noord-Frankrijk) rond 05.30 uur in de ochtend. Behalve de Franse auto van de spookrijder, waren er 2 Nederlandse en 1 Belgische personenauto bij betrokken. Vanwege de ravage en het technisch onderzoek werd deze door veel vakantiegangers gebruikte snelweg naar het zuiden van Frankrijk daar een aantal uur afgesloten voor het verkeer.
Foto’s van dit ongeluk staan hier en hier.

1 reactie:

Ik wens alle betrokkenen heel veel sterkte toe. Ik hoop dat ze snel veilig en wel weer thuis zijn.