Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.407 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

2 Helmonders (22 en 34 jaar oud) zijn vanochtend om 9.30 aangehouden nadat ze op heterdaad betrap waren bij een inbraak in een woning.
Verschillende getuigen belden dat er bij een woning aan de Lavendelheide in Deurne werd ingebroken door 2  mannen. Verschillende politie-eenheden spoedden zich naar de woning. Op het moment dat de agenten aan de voorzijde naar binnen renden vluchtten de daders aan de achterzijde naar buiten. Daar kon er direct 1 aangehouden worden.
Agenten zagen de andere verdachte een tuin invluchten. De poort van deze tuin werd door de agenten ingetrapt om de verdachte aan te kunnen houden. In de kliko troffen ze de tweede verdachte aan. Het duo is naar het bureau gebracht. Er was daadwerkelijk ingebroken in de woning. Aan de achterzijde was een raam verbroken en een gedeelte van de woning was doorzocht. De schade aan de door de agenten vernielde tuinpoort zal via de politie gerepareerd worden.

1 reactie:

Die ene wist het al: vuil moet je netjes afvoeren in een kliko!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *