Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

De inzameling van slaapzakken voor de vluchtelingen die in Griekenland aankomen, heeft ook Helmond bereikt. Wil je 1 of meerdere slaapzakken doneren, dan kan dat bij Kapperszaak Yes! Salon aan de Veestraat 45 (telefoon 0492-820936). Die zaak werd begin dit jaar geopend.
Het doel van de actie is om in 3 weken 10.000 slaapzakken in te zamelen. Die gaan naar het Griekse Molyvos, de plek waar alle vluchtelingen aankomen. Vrijdagavond ging deze landelijke actie Slaapzakken voor Lesbos van start.

5 reacties:

Nog meer helpen, nog meer ellende naar binnen halen. Allemaal over een jaar gaan klagen dat we geen huizen meer hebben geen sociale zekerheid meer hebben. Geen werk en nog meer moskeeƫn. Criminaliteit die de pan uit stijgt, verkrachtingen die stijgen. En ze maar zielig vinden, domme domme mensen (Nederlanders).

Beantwoorden

is er in Helmond ook een inleverpunt voor overalls, werkhandschoenen e d. ?

Beantwoorden
Huub van der Weijden

Deze gaan naar Griekenland. Of die slaapzakken nou gestuurd worden of niet, die vluchtelingen komen toch.Laat ze dan een beetje menselijke leefomstandigheden hebben.

Beantwoorden

Slaapzakken inzamelen, is het niet warm dan in griekenland.
Nou jah, prima heeft nederland toch weer wat te doen.
Dan krijgen we zo weer zoals menig het met me eens zijn, wij maar geven geven geven kom maar binnen welkom welkom! en wat krijg je dan weer……. jah dat mogen jullie zelf invullen.

Hier toch een even iets wat de aandacht eist, wat denken jullie van ziektes? en dan de rest nog…………..

Beantwoorden

Binnenkort een hoop terroristische aanslagen hier dat kan ik je voorspellen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *