Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.230 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Damian in actie in FrankrijkDe 12-jarige Damian Vaes is in Frankrijk Europees kampioen 3D handboogschieten 2014 geworden.
De jonge Helmonder was bij dit dit 2-jaarlijkse kampioenschap ingedeeld in de Barebow Recurve Cup klasse. Daarvoor moest hij vorige week 4 dagen op 4 verschillende parcoursen schieten. Vanaf dag 1 voerde hij de ranglijst aan en na de vierde dag volgde de gouden medaille. Aan dit evenement in Frankrijk deden in totaal 880 schutters uit 22 verschillende landen mee, waarvan 32 Nederlanders.
In maart van dit jaar werd deze leerling aan het Vakcollege Helmond al Nederlands kampioen en in januari was hij 1 van de genomineerden voor de titel Sporttalent 2013 van Helmond. Kortom, de eerste helft van dit jaar verliep uitstekend voor hem. Damian gaat nu trainen voor het WK 3D-schieten volgend jaar augustus in Hongarije.

1 reactie:

Proficiat,

ik denk dat Damian andere dingen doet dan op straat rondhangen. Misschien heeft hij niet eens veel tijd om de hele dag achter de computer te hangen!
Train ze voor Hongarije en nog eens proficiat.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *