Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.346 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Gistermiddag rond 16:50 uur werd een 19-jarige vrouw uit Helmond beroofd van haar mobiele telefoon vlakbij Hoog Catharijne in Utrecht.
De verdachte (een 18-jarige inwoner uit Roermond) stapte na die beroving op een fiets en reed weg. De Helmondse trok hem echter van zijn fiets, waarna de verdachte er rennend vandoor ging. Een getuige riep dat de verdachte staande moest worden gehouden. Een agent in vrije tijd hoorde dit en wist de verdachte te pakken.
De verdachte werd overgenomen door de collega’s van de politie Utrecht. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het slachtoffer heeft haar telefoon weer terug. Ze heeft aangifte gedaan van diefstal. Later bleek dat de fiets van de verdachte, een gestolen fiets was. De fiets is in beslag genomen voor onderzoek.

7 reacties:

fijn manneke. En dappere Helmondse.

Beantwoorden

Vast op kickboksen gezeten…………..

Beantwoorden

Grauwte smoel weet ik niet; ginne skrik in ieder geval wel.
Goed zo meid!!

Beantwoorden

Lintje vur dè maidje.!

Beantwoorden

Het zal wel geen BlackBerry zijn geweest.

Beantwoorden

die gleufdiertjes toch van tegenwoordig, ha ha

Beantwoorden

@grensgeval op donderdag 3 oktober 2013 om 23:51:

vieze smeerlap.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *