Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.261 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een man van 37 jaar is gisteren overleden na een schietincident in een woning aan de 44e straat in de wijk Lankforst in Nijmegen. Iets na 15.30 uur kwam de melding van een schietincident binnen op de meldkamer van de politie en direct zijn veel eenheden ingezet. De inzet van hulpdiensten waaronder een traumahelikopter bleek tevergeefs: het slachtoffer is ter plaatse overleden.
Direct na het schietincident heeft de politie in en rond de woning waar het incident plaatsvond 4 personen aangehouden. Hun eventuele betrokkenheid wordt onderzocht. Het gaat om een vrouw van 37 uit Helmond, 2 mannen uit Nijmegen (22 en 55) en een man van 45 zonder vaste woon- of verblijfplaats.
De politie heeft ter plaatse sporen- en getuigenonderzoek verricht. In de loop van de avond kon ook de identiteit van het slachtoffer worden vastgesteld. Het betreft een man van 37 zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zijn familie is vervolgens geïnformeerd. De komende tijd wordt het onderzoek voortgezet.

1 reactie:

Miguel roest wat hebben jullie in Nijmegen toegestaan

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *