Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.513 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Twee mannen zijn kort nadat ze gesnapt waren bij een autokraak in Nuenen aangehouden in Helmond. Een getuige was ze zelf nog een stuk achterna gereden.
Maandagmorgen om 2.15 uur kwam de melding binnen dat een getuige had gezien dat er in een auto ingebroken werd op de Noorderklamp in Nuenen. De getuige rende naar buiten en achtervolgde twee mannen. Hij is ze met zijn auto achterna gereden. De verdachten stapten ook in een auto en reden weg. Door middel van het kenteken kon de politie achterhalen waar de auto thuishoorde. Ze hebben de auto opgewacht die korte tijd later aan kwam rijden. In de auto zaten twee mannen die aan het opgegeven signalement voldeden. Ze, 19 en 22 jaar uit Helmond, zijn aangehouden en naar het bureau gebracht. De recherche onderzoekt de zaak.

1 reactie:

Kijk zo kan het ook: attente buurtbewoners die meteen reageren en zoiets doorspelen aan de politie. Moest vééééél meer gebeuren. Een symbolisch bloemetje voor de getuige uit Nuenen!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *