Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vannacht werd in Elsendorp een politieauto geramd na een achtervolging van een gestolen auto. Daarbij werd door de politie geschoten, er raakte niemand gewond. De 43-jarige Helmonder die de auto bestuurde, werd aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.
De politie meldde dit incident op de Doctor de Quayweg in Elsendorp (gemeente Gemert-Bakel) om 03.55 uur. De politie merkte de gestolen auto op, probeerde die te laten stoppen waarna hij er vandoor ging en een achtervolging, de crash en de beschieting volgde.
De politie doet ter plekke onderzoek. Het sporenonderzoek gaat ettelijke uren in beslag nemen. De politie heeft daarvoor een groot gebied afgezet rond de betreffende weg en de N277.
Harrie Fotografie was er natuurlijk bij en maakte de onderstaande foto. Naar alle waarschijnlijkheid volgen er nog meer foto’s.

3 reacties:

Zoals verwacht maakte Harrie Fotografie nog meer foto’s.

Beantwoorden

Het officiële persbericht van de politie:

Agenten schieten bij achtervolging en rammen politieauto
Agenten hielden woensdagochtend 25 november een automobilist uit Helmond aan die in een gestolen auto probeerde te vluchten. Tijdens de vlucht ramde de verdachte een politieauto, reed op een agent in en is door de politie geschoten. Niemand raakte gewond.
Agenten zagen in de vroege ochtend van 25 november kort voor 2.45 uur in Elsendorp op de N277 een gestolen auto rijden en wilden deze controleren. Het voertuig ging er echter vandoor. Op de Dr. de Quayweg ramde de bestuurder van de gestolen auto de politiewagen en reed hij op een agent in. Vervolgens vluchtte hij weer, waarna hij met zijn auto tegen een boom tot stilstand kwam. De man trachtte de benen te nemen, maar werd aangehouden. Het gaat om een 43-jarige verdachte uit Helmond. Tijdens het incident is door de politie geschoten. Niemand raakte hierbij gewond. De politie heeft ter plaatse een uitvoerig sporenonderzoek verricht. Het onderzoek is woensdagochtend rond 8.00 uur afgerond.
De auto werd op 9 november gestolen bij een inbraak in een woning in Kerkdriel. Het voertuig is in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Beantwoorden

@Frans op donderdag 26 november 2015 om 18:24:

Nogmaals Chapeau! Ik blijf je volgen. Je zou zo bij het Eindhovens Dagblad kunnen werken. Ook elke dag een verhaaltje tikken. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *