Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.131 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Het Peelland Interventie Team (PIT) hield gisteren een controle bij een Helmonds bedrijf dat al eerder een bezoek van het PIT heeft gehad. Tijdens deze hercontrole bleek dat op deze locatie 2 personen met de Oekraïense nationaliteit werkzaam zijn zonder tewerkstellingsvergunning. Er worden 2 boeterapporten opgemaakt op grond van de Wet arbeid vreemdelingen.
Tijdens de vorige controle waren er diverse milieuovertredingen vastgesteld. Bij de hercontrole bleek dat deze overtredingen niet beëindigd waren. Er wordt nu een dwangsom opgelegd.
Aan deze PIT-controle werd deelgenomen door de politie, Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB), Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, Senzer, vreemdelingenpolitie (AVIM), gemeente Helmond en netbeheerder Enexis. Om welk bedrijf het gaat en waar dat is gevestigd werd niet bekend gemaakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *