Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.368 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie heeft na weken onderzoek een 23-jarige Helmonder aangehouden voor het bedreigen van spoorvervoerder. De man bedreigde uit onvrede het bedrijf met het laten ontploffen van bommen op een aantal grote Nederlandse treinstations.
De bedreigingen verstuurde de Helmonder digitaal onder een valse naam. Het onderzoek startte begin februari, waarna de Landelijke Eenheid van de politie de man op het spoor kwam. Hij is afgelopen woensdag buiten heterdaad aangehouden. Bij de aanhouding werd zijn computer en mobiele telefoon in beslag genomen. Op zijn computer zijn valse e-mailaccounts aangetroffen, waaronder het account van waar de dreigberichten zijn verstuurd.
De man heeft bekend en is met een dagvaarding naar huis gestuurd. Hij moet zich voor de rechter verantwoorden. Hem is bedreiging met een terroristische aanslag ten laste gelegd. Hier kan de man maximaal zes jaar gevangenisstraf voor krijgen.

1 reactie:

Het moet hier niet gekker worden, en volgende week is er hier weer zo’n mongool die zichzelf opblaast terwijl hij zogenaamd al bekend was

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *